Notícies > 21/05/15: Lideratge en qualitat per assolir bons resultats
 
05/ 05/ 2015

21/05/15: Lideratge en qualitat per assolir bons resultats

Dijous dia 21 de maig tindrà lloc la sessió Lideratge en qualitat per assolir bons resultats. La ponència anirà a càrrec d’Àngel Vidal, director de Persones, Qualitat i Processos de l’Institut Català d'Oncologia (ICO)

La ponència anirà a càrrec d’Àngel Vidal, director de Persones, Qualitat i Processos de l’Institut Català d'Oncologia (ICO). Augmentar la capacitat de lideratge adquirint coneixement dels diferents elements de la qualitat i identificar els diferents models de qualitat aplicats al sector salut (EFQM, ISO, Joint Comission, etc.), seran alguns dels objectius de la ponència. 

A més, la sessió tractarà de com millorar la capacitat per a dirigir equips mitjançant el coneixement de les variables aplicades en la metodologia de la qualitat, així com de conèixer els aspectes propis del lideratge aplicats en cada model de qualitat amb especial rellevància en el model EFQM.

La sessió, que és oberta a tot el públic, tindrà lloc el dijous 21 de maig de 14:00 a 16:00 a la seu del CSC (avinguda del Tibidabo, 21). Per motius organitzatius és necessària la confirmació de la vostra assistència, així com la comunicació posterior en el cas que no pugueu assistir

Eines personals